Dö fredag, dö.

Jag har fått Fläcken med posten, av Afasi & Filthy naturligtvis. Den är precis så bra som man kunde hoppas även om jag undrar lite vad som vill sägas med Natten till idag för den luktar lite eventuell unkenhet och motsatsen till vårt S.L.A.M.P-budskap. Men det där är inte så lätt, alla gör vi/har vi gjort samma fel ibland.

Med en sån tokfet skiva som utgångsläge, i alla fall, blir det ju högst förjävligt när de kommer till stan och spelar just denna kukfredag. Redan för länge länge sen hade de lovat Link att komma på gig i stan och Link lovat tillbaka att gå och ta med sig alla friends & foes som ville gå. Men så blir det såklart ingen straight up releasefest utan ett alla åldrars Fängelset-gig och detta på en dag då Link inte kan och jag i så fall får gå själv. Det må va hänt att hon missar’t, har de snackat om fest är inte Fängelset löfte nog heller. Men jag, gå själv, med lokalen full av sextonåringar?

Störande nog där, men jag har inte bestämt mig. Så ser jag på väg till KTB för en pluggstund att fucking jävla Busdriver spelar samma kväll på Pustervik, och det kunde ju vara en käck sak att ta efteråt, men istället är det en så kallad tidig spelning eftersom nån annan fucking klubb ska ta över huset efteråt. Det må passa en tekniker och ett lyricistmonster som Busdriver men det gör ju att de två sakerna jag vill se absolut inte går att kombinera.

Och väl hemma, jag kollar när den där inflyttfesten hos K-Tron och Frida är, och naturligtvis är det fredag.

Visst. Gå på tidig spelning och sen fest. Det funkar. Men idag! Mail från Scratch: Busdriver förstärks av… Afasi & filthy. Efterfest på nedervåningen. Verkar fett som fan och det blir inte mer än en vanlig simpel krock med festen, men det är ju ännu mer irriterande. För nu liknade det den roligare versionen av A & F live men jag tänker ju icke missa fest hos K-Tron.

Jag hoppas verkligen mina pengar kvar på banken är för få för att behöva ta beslutet på annat sätt än plånbok. Eller att jag går och är hård nog att inte va en sån där som bangar en fest för att jag fastnade nånstans innan. Fan jag måste ju fortfarande gå själv misstänker jag. Argh.

This entry was posted in vardag and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Dö fredag, dö.

Comments are closed.