Ånej

Som att det inte var nog med ett tragiskt mord i samma verklighet man själv knallar omkring i (du vet vilket), nu ska man behöva handskas med pressen och pöbeln också.

Pressen först. Jag får veta att 42-åringen erkänt genom morgonens GP, att har dessutom mördat förr och jag börjar inse den jobbiga konsekvens jag kommer till snart, men det är när kvällpress och Metro visar sin fula nuna på vägen till skolan jag verkligen lackar. Jag vill inte veta hur han ser ut! Det spelar ingen roll och kommer aldrig spela nån roll.

Och spekulationerna, och snacket om flera barnmord på kort tid. Vååååg av brott, samhällets förfall. Det värsta då: man ska i vår och sommar behöva lyssna på ännu en vååååg av folks neverending tjafs om att spärra in på livstid, eller döda, alla som dömts för sexbrott en gång. Alla som misstänks whynot. Man låter ett enstaka fall förklara hur alla brott motiveras och går till. Man vill ta DNA-prov på alla som överhuvudtaget kliver in på en snutstation. Bra att ha liksom. Dra åt helvete med er populistoffer.

Det kommer garanterat vara helt omöjligt att jobba vårdish i Kärra i sommar.

This entry was posted in seriöst and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.