Paparkakour

Bloggen är inte död, den bara vilar!

Ändå lite tråkigt. Jag kommer ihåg när jag brukade skriva här på det där privata sättet som en dagbok, då kunde en få veta grejer om mig här som just nu till exempel skulle vara att jag flyttat till Stockholm precis. Lång historia. Annars är det som vanligt, all skrivtid går till Mint, Genusfolket och Böcker och sån skit – och knappt räcker tiden till det. Då har jag ändå gått ner i arbetstid till 75% i och med det nya dagjobbet på folkbibliotek i Sthlm, men Dalheimers bibbla var lite mindre stressigt. Alltså försöker jag nu ta mig fram på smidigaste sätt mellan flyttuppackning, hetsiga arbetsdagar och konstant dåligt samvete över att inte ha skrivit nåt det senaste. Paparkakour.

Lite långledigt över jul har en förtjänt!

Aja, vsg f info.

This entry was posted in public announcement, vardag. Bookmark the permalink.

Comments are closed.