Hjältar och antihjältar

14. En låt som ingen tror att du skulle älska

Alltså Mariah har ju street cred nu osv, men det har inte alltid varit så. Av någon anledning hindrade detta inte mitt mest grabbiga kompisgäng när jag var 13 att samtliga äga Music Box och pumpa tjejballader. Väldigt underligt, men det fäster att lyssna på grejer i den åldern, och jag gillar ännu toksvulsten Hero.

Kuriosa i fallet är att alla mina vänner som hade skivan hade samma problem att vika ihop det mest episkt svårhanterade skivomslaget ever – en helt ologiskt arrangerat långblad som snedveks och gick sönder för alla utom mitt pedantiska ass.

15. En låt som beskriver dig

Så JÄVLA lockande att peta in R. Kelly’s I’m A Flirt nu, och det fanns faktiskt en tid då den låten hade lite för mycket inflytande på mig (ain’t nothin to it, R&B made me do it) – men – istället ska jag göra metavarianten och välja en låt som beskriver den grejen fast utifrån. Vsg för låten som Panam föreslog som bröllopslåt, för att kombinera mina och hennes olika intressen:

Säkert – Det här är vad dom säger. Med myzig fan-video och allt.

This entry was posted in vardag and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.