Musik som är både hat och hatt

12. En låt av ett band du hatar.

Som sagt provoceras jag egentligen inte av musik längre. Däremot finns vissa representanter för helt ofattbar fanatism som provocerar mig, och det är ju inte musikens fel egentligen. Men så är det med musik, det är alltid mer än musik som spelar roll. MVH/Läst A-kurs i musikvetenskap.

Så man får väl passa på att undra: VARFÖR är Hoffmaestro ett väldigt populärt band? Det är inte den dåliga smaken utan det ofattbara i det som provoceras mig djupt. Det är bara så mycket hatt, och typ … “sköna killar”, i detta band att jag nästan blir som mösshatande Maciej Zaremba.

Detta är de pseudomedvetna sydamerikatjejernas favoritband.

This entry was posted in vardag and tagged , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Musik som är både hat och hatt

Comments are closed.