Sjung x 3, med swing

9. En låt du kan dansa till

Nu är jag förstås en dancin dude som fan och dansar till det mesta som bjuds, och så har jag visserligen haft längtan ett bra tag att någon gång kunna dansa till mellantempo-R&B en hel kväll, vilket jag saknar vänantal och/eller bra klubb nog för att göra (det blir oftast under bakfylledagar istället när jag irriterar Elin med några moves). Men låten framför alla andra i detta sammanhang är förstås den som alltid får en gorillasvettig efter sex minuters runtflängande. Trots luret att man tror den är slut flera gånger, blir lättad pga utmattningen, men så fortsätter den, så är detta min odödliga favorit. Vsg för storband:

This entry was posted in vardag and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Sjung x 3, med swing

Comments are closed.