Passa på

7. En låt som påminner dig om ett speciellt tillfälle.

Under en toppnotering förra året, den kanske vackraste kvällen på hela sommaren, på den mest strålande platsen och med bästa skälet till fest, hade middagen efter Jonas och Lisas vigsel precis övergått i dans på den klippiga höjden vid höga kusten. De säkra kortens charm fick släkt och vänner att gemensamt yla med och rulla hatten. När någon drog på Jonathan Johanssons Aldrig Ensam och tempot växlades nedåt kunde jag inte ens som dansfanatiker misströsta. Högg tag i Panam och dansade nära i en norrländsk solnedgång.

Naturligtvis fick stämningen de bästa följder.

Lite roligt, förresten, att Eric valde precis samma låt till en annan punkt i listan.

This entry was posted in vardag and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.