Skjut av mysse med bysse

Litet appendix till förra inlägget: Noterade nu att i dagens Zaremba-artikel (som annars känns lite bättre än de förra) är det inte bara vanligt #kepshat och #mössförakt, utan naturligtvis betonat att en keps va – ZOMG! – bakåtvänd.

Bakvända kepsar, hånfulla flin. Vem släppte in dessa slöfockar på en svindyr utbildning? Men när jag pratar med dem efteråt är de hövliga och snabbtänkta. Jag får ett infall, går tillbaka och bläddrar i uppgifterna som de lämnat in före lektionen. Kepsarna hade rätt på alla frågor! Det var slöheten i lektionen som var en skymf mot deras utförsgåvor.

Vad hände där? Jo, de stackarna blir inte ens repsekterade nog att ta av sig kepsen, självklart blir de hånfulla slöfockar av detta! Uppfostran kräves! Försöker Zaremba trolla mig till att tro han faktiskt vill ha Caligula i skolan?

This entry was posted in seriöst and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.