Snela invandrare

“Den stora tragedin är inte de onda människornas brutalitet utan de goda människornas tystnad” sa Kingen. Ja, eller så är det de goda människornas okunskap och dumsnälla kampanjer utan verkan.

Jag kan liksom inte låta bli att påpeka vilken dum idé det är med “Inga Invandrare”-kampanjen att strejka en liten stund imorgon, för att visa hur mycket i landet som finns tack vare invandring. Det enda som är smart med det initiativet är det snajdigt provocerande namnet. Resten är dumt:

1. Invandrare ska fan inte behöva be om ursäkt för eller motivera sin närvaro. Att göra det är att spela på SD:s planhalva där det blir helt godtyckligt efter svenskt behov av underklass som gör skitjobb – alternativt svensk behov av bröd och skådespel och Timbuktu – vilka som får stanna eller inte. Då är invandringen på nåder.

2. Sverigedemokrater må vara inkonsekventa nog att ömsom mörka och ömsom låta som rasbiologer, men de flesta känner “några schyssta” som gärna får stanna kvar i landet. Det är därför punkt 1 spelar på SD:s planhalva.

3. Lycka till med att få annat än bråkmakarstämpel på de flesta deltagande. Åtminstone i svennerassens ögon. Inte en käft som inte redan är frälst kommer omvändas.

4. Lycka till med att få folk ombord nog för kampanjen att märkas.

Det är egentligen samma med alla såna här “åh kolla så duktiga sveriges invandrare är”-grejer. Men denna kampanj har faktiskt tagit nåt pris. Se Flashback för mottagandet av sånt här bland de man vill övertyga [verkade vara död länk, så jag bytte källa].

– – –

Update: Reinfeldt är inte heller så jävla bra på SD-motstånd längre. Vara tydligt avståndstagande = bra. Säga att de får räkna med våld = dåligt.

Update 2: Det är precis så dumt som den vansinniga KD-affischen nedan det blir. Den kampanjen tar förstås ovan nämnda pris när jag tänker efter.

This entry was posted in seriöst and tagged , , , . Bookmark the permalink.