“Jävla skitmobil”

Köper ny mobil. Panams stulna lär inte dyka upp men hon ska ändå skaffa ny. Tänker gå loss på nån touchscreen och vi knatar in på ett Phone House. SMOCKFULLT. Träffar Johan Folin som köar, det är naturligtvis släpp för Iphone 4 idag. Vi ska inte ha en sån.

Knatar vidare, ser ett litet Phone House till som inte är fullt. Där finns inga Iphones och pöbeln håller sig borta. Börjar kika på väggen med telefoner och scoutar lite. När expediten frågar om vi behöver hjälp förklarar vi läget och han går genast igång. Rekommenderar varmt den som inte är skrytbygge och medan vi står och bestämmer oss kommer typ en miljard stackars offer in och frågar om de har kvar några Iphones. Nä, vi säljer inga här, gå vidare. Och de två bakom disken snackar om att sätta upp en lapp för att slippa frågan. Han förklarar:

Ni är de första som inte kommit in för en Iphone 4. Jag fattar inte hypen för den jävla skitmobilen.

Efter den repliken kunde han sålt mig vad som helst. Sen hjälper han oss med hur vi ska gå till väga för att lyckas få samma nummer utan att behöva vänta på SIM-kort som ändå kommer till Göteborg. Går till en Telenorbutik och kalaset är fixat.

Vänta på laddning. Lära sig hur telefonhelvetet funkar. Halvvägs där.

This entry was posted in seriöst, vardag and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to “Jävla skitmobil”

Comments are closed.