Soon be done

Lägesrapport 2010.06.23

Om en vecka har Skamlöst gått i tryck. En månad senare släpps den. Det är förstås en fantastisk känsla, men redan innan det är helt klart känner jag hur postprojektsdepressionen börjar smyga sig på. Det där molande Vafan ska jag nu göra? som jag lärt mig inte går att undvika. Gör mitt bästa för att lägga energi på en midsommarfest med västkustrap-tema som förstås blir bomben men också lär trötta ut än mer. Nå, när väl släppet inträffar blir det såklart en del PR-verksamhet med det hela, och förhoppningsvis hype (plz let there be hype!) så det räcker över längre tid. Sötebrödsdagarna av lulzerier att syssla med för att glömma bort att man inte har nåt riktigt jobb must go on, så jag inte slutar glömma att jag inte har nåt riktigt jobb.

Nyheter24 har förresten dragit igång en ny specialsajt vid namn Sex & Blandat, under redaktörsskap av Hanna Fridén, och jag kommer förstås få vara en del av det hela. Good for me i länkväg, och förhoppningsvis ryggen fri att bli ännu mer grinig tyckare när den mesta lättsamheten sköts snyggt av andra. Fast jag har lite planer på ett par sjuka textsviter också.

Boka i alla fall in 26 juli och 30 juli i Stockholm som förmodligen blir datum för släppseminarie samt släppfest. Jag ska hålla min bästa låda. Och jag ska påminna dig igen, men med större jubel förstås.

This entry was posted in public announcement, vardag and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.