Like watching a car crash, by hand

Det är ju onekligen jävligt irriterande att man måste sitta med skämskudde när människor man ändå har respekt för fjantar bort sig på teve. Jag har alltid gillat Marilyn Manson, både för musiken och som ändå skarp snubbe, men det är faktiskt direkt pinsamt och naturligtvis respektlöst att han går in i en talkshow med noll engagemang (och eventuellt full). Jag har nästan alltid gillat Filip och Fredrik, men det är lika pinsamt att de dels töntskämtar om att Manson eventuellt har sex i logen, och sen verkar ha glömt alla sina skillz från intervjuandet av totala oförutsägbarheter som Gary Busey när de uppenbart nervösa inför Manson inte kan få fram ett vettigt ljud. Marilyn Manson har förstås 40-årskris, men kan man verkligen skylla all tafflighet på direktsändningen vad gäller Filip och Fredrik? Jag hoppas förstås det. En hel del av det bandade materialet var ju skitroligt.

Tack Jonas Gardell för att du var där och styrde upp allt. Threesome FTW!

– – –

(Nu ska jag ändå lyssna på den svinbra skiljsmässoplattan Eat me, drink me.)

This entry was posted in seriöst, vardag and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Like watching a car crash, by hand

Comments are closed.