Blixtsnabb projektion

Kielos kommenterar väl i Aftonbladet på ledarplats He’s just not that into you, genom att koppla till ett vanligt beteende för kvinnor att svepa in sin lust i ett filter av romantik – naturligtvis för att alls få tillåtelse att ha någon sådan. Genast kommer en idiot och gapar.

Till och med utan ordet struktur eller patriarkalt eller whatever, till och med utan ordet MÄN, har dumgubbarna börjat projicera att det skulle vara rakt av och exklusivt männens skuld enligt Kielos/feminister. Det är så löjligt och så tragiskt på samma gång. Samma uppgivenhet som ändå gav mig remixarork häromsistens ger i det här fallet inte mer än en lam skärmdump. Hur fan ska man komma ifrån det här? Hur många är dessa utbrända hjärnor? Jag vill dö.

This entry was posted in seriöst, vardag and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Blixtsnabb projektion

Comments are closed.