Jag fattar inte Twitter

Jag blir bara helt vilsen i Twitterflödet. Hänger inte med i samtalen som visas, vem säger vad, och jag trodde liksom det var som Phazebookstatus bara, fast frisläppt. Vet inte vad jag ska ha det till, men andra gör det och jag känner mig utanför nåt djävulskt.

Det är inte just Twitter som är viktigt. Det visar bara en bra bild av vem jag är. Som andra änglas av modet änglas jag av nerd stuff, internets, hur går snacket, vad gör folk. Herregu det är min nisch och ändå sitter jag och är handikappad bara av att försöka använda Ubuntu på Jovens dator. Jag vet var jag ska söka självhjälp, men hur mycket tid har man egentligen. Hur viktigt är det?

Viktigt.

This entry was posted in vardag and tagged , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Jag fattar inte Twitter

Comments are closed.