Se på ljus sida

Trots att det alltså varit rätt tunt med bidrag som knockar mig helt i Mello i år måste jag tala om precis hur imponerad jag är av själva arrangemanget åtminstone. Röstsystemet är förstås åt helvete, huruvida det är nån orättvisa i det eller inte bryr jag mig inte om men det är ju uppenbart att det är svårt att förstå och dessutom ännu mer utdraget med dueller och skit. Ja just det, det positiva var det.

Petra Mede är så jävla bra. Jag blir förstås lite obekväm och besviken när publiken missar exakt hur roligt det är när hon skämtar om att hon ska anmäla Björken, men när jag skäms bort med humor på den nivån får jag väl ta att alla inte uppskattar det svåra eller det som gått över gränsen lite. Bli smickrad av att inkluderas också. Bra är även Grotesco-sketcherna Pihlman och Pål som särskilt igår gjorde helt lysande parodi på svensk rap, och detta helt utan att vara värdelösa på rap som alla andra whiteys som ska härma det – plus att de faktiskt på allvar fått in liknande flow som föremålen för parodin. Han-som-var-Mårten-i-Ebba-och-Didrik gjorde en jävligt bra Krumbuktu.

Och så har vi sluppit de värsta abstrakta danser-numrena från andra år som pausunderhållning och istället fått ess som Wadling, och igår min och Jovens stora kärlek Darin! Jag tror inte riktigt jag kan förklara nivån på vår Darin-kult här i lägenheten, men den är hög. Naturligtvis var det helt fantastiskt att höra honom sjunga på svenska.

Vad jag tyckte om de som gick till final? Hahaha hur fan kunde man skicka vidare La Voix!? Men ät min åsikt alla som satsat cash på Sarah Dawn Finer. Nu kan man i alla fall få höra precis alla låtar hur mycket man vill eftersom de alla är avtäckta. Så enjoy.

This entry was posted in seriöst, vardag and tagged , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Se på ljus sida

Comments are closed.