28 år senare.

Jag kommer nästa vecka påbörja livet som alltid var målet. Att bli arbetslös akademiker. Det är en lång tradition av fina människor med så mycket ambitioner men så lite ork och så dåliga val bakom sig. Jag är stolt att vara med. Och för att verkligen hålla fanan högt, när jag tidigt i mars fyller 28 i samma veva som de sista sparade pengarna som ändå håller mig uppe utan problem ska brännas, ska även en ordentligt fest hållas till min ålders och icke-karriärs ära. För båda dessa är temat lämpligt: Zombie.

Att arbetslös zombie-wise glida runt och stöna en hel dag – check

Referens till 28 dagar/veckor senare-filmerna – check

Och du är säkert bjuden du med. I så fall kommer event på Phaze yr way vilken dag som helst. Affischen ska se ut nånting såhär (med bild snodd från wikiP:s creative commons):

This entry was posted in public announcement, vardag and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to 28 år senare.

Comments are closed.