Kalla mig Mr Miss-things.

Fyfan i helvete, som om det inte var nog med att jag (om jag inte bokar om lite tägbiljetter för mina radiopengar, vilket kanske händer ändå) missar Ill Bill i december, så hade jag nyss oturen att råka kolla min gamla gamla mail och läsa ett Vesper-nyhetsbrev och upptäcka att Oscar Danielson – den stadiga, och i Göteborg typ aldrig spelandes, favoriten från förr såklart spelar här imorrn kväll på nåt skumt ställe vid namn Kustens Hus. Och jag kan inte gå. Eftersom min kvällsföreläsning flyttats från torsdag till onsdag, och, om det inte varit så, ändå mest varit en sak ivägen för reunion med Link efter gräsänklingsskapet senaste veckan (like hell att jag skulle tvinga med henne på att se nån hon aldrig lyssnat på en sån kväll).

FY FAN. Men, jag säger åt just dig att gå istället, kolla in vesper.se eller visansvanner.com, och som lite minivedergällning fast egentligen även lite tjänst slänger jag upp en gammlåt med honom från 1996 på Speedyshare (men i allmänhet är skiva nummer två, vid namn Gitarren är mitt svärd, the egentliga shit när det kommer till Oscar).

Oscar Danielson – Fina år

– – –

(BTW är hans andra roman Johannas backe en helvetes fin bok.)

This entry was posted in public announcement, seriöst, vardag and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Kalla mig Mr Miss-things.

Comments are closed.