Får glans i blicken varje gång jag är full.

Det är en väldigt underlig känsla att stå på scen och bara nån meter framför ha en första rad publik som domineras av vänner. Lite konflikt mellan personligheter, scenjag och vanliga jag. If relationship George walks into this room, he will KILL independent George. Nä, inte så allvarligt, men lite. Så för alla som var där och lyssnade och inte var mina vänner, ha överseende med att vanliga jag sken igenom mer än jag har lust med. Jag gillar min scenmask.

Det var i alla fall kul, gick bra, nylåten är bäst i världen och jag måste fan spela in den snart. Och spela mer live för det är så jävla roligt. Gärna nästa gång på ett ställe som inte är en bar en söndag, krävs ju lite fest för att mina untz-beats ska komma till sin verkliga rätt …så jag lät mig övertalas och körde den lite knullsoul style snuskiga texter kinda thing som avslut.


Foto av Jessie. Så nära var de alltså som satt först.

Sen såklart lite free drinks innan söndagskvällen fick ge med sig. Det ska fan passas på när det smärtfritt går att prova lite konstigheter, eller hylla Arons skapelse Mäsk & Cola (fast under dess nya namn såklart). Men trots gratisdrinkar och dogbites från dagen innan var jag duktig och ofull och inte sliten alls imorse. SKål!

This entry was posted in seriöst, vardag and tagged , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Får glans i blicken varje gång jag är full.

Comments are closed.