Nazi-stim

Jag håller på att se om den gamla SVT-serien Hammarkullen (av Agneta F-O och den bättre Birro-brorsan) tillsammans med Link och Syrran. Det är i såna här fall man verkligen kan se Pirate Bay som en kulturgärning, för public service har inte direkt nån tradition av att vara kvicka med DVD-släpp av sina skatter. För att inte tala om såna där serier som aldrig kommer ges ut p.g.a exempelvis låträttigheter. (Ja, Spung finns därute, och på min dator, men om någon vet nånstans att få tag i Soldater i månsken, holla!)

Vilket fall.

I andra delen av Hammarkullen kommer ledaren för naziskinsen hem från fängelset och spelar vid ett tillfälle nån slags vit makt-musik på sitt rum. Frågan, i spår av rättighetsproblemet nyss nämnt, då: Är det ett riktigt vit makt-band han spelar, och har upphovsmännen till folkgruppshetsen i så fall fått STIM-pengar för användningen?

This entry was posted in seriöst, vardag and tagged , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Nazi-stim

Comments are closed.