Nattamat.

Innan jag går för att intaga en helt för näringsbehovet meningslös macka, och varför inte en kopp kaffe trots sena timmar, ska jag skriva en lite rad om läget. Läget är bra.

Jag har börjat på ny text som blir ganska bra. Kanske klart till en spelning som kommer. Beats har jag ju i drivor, mest embryon på untz-fronten, men jag insåg nyss att Beat Hospitality-instrumentalen First comes last passar utmärkt med rap.

Jag har mat i kylen som inte är dyr mat men soft mat och jag har lite kaffe kvar och jag har inga som helst behov att göra nåt annat än att sitta inne hela dagarna och äta denna mat och dricka detta kaffe förutom nån liten föreläsning nån kväll sådär. Och repa lite för mig själv till en spelning som kommer.

Jag har slitit på kodning i en helg och hundra år, drivit mig själv till vansinne, men nu kompromissat och skit, och det är fortfarande fucked på menyn ovan i IE, men acceptabelt. Jag tänker fortsätta kika runt på alternativ för att lösa mysteriet men jag känner ingen press. Och hela titelbilden är nu klickbar istället för texten så IE6-slavar inte gnäller för att kuken inte klarar png-transparens. Men jag ber alla att skaffa nåt annat som exempelvis Firefox. Det är inte för att jag som simpel hobbywebdesigner är elitistisk, det är för att jag inte har skillz nog att vara annat än sur på det som gör klimatet elitistiskt genom att kräva just dessa skillz om man ska få ha utrymme på nätet.

Nu ska jag äta en macka.

This entry was posted in seriöst, vardag and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Nattamat.

Comments are closed.