Ett enda litet misstag kostar skjorta i två år

Det behöver inte göras till någon hemlighet att Gustav inte riktigt tänker igenom saker ordentligt, ens när det kan verka så. Gustav tänker för mycket, det gör det inte riktigt rätt tänkt varje gång, snarare ger det det där lilla extra varvet som flippar rätt tänkt till hoppsan! för långt.

Vad det gäller denna gång: För dryga året sen: Gustav dejtar någon. Det är ju trevligt och så men inget som går vidare nånstans. Gustav skaffar i denna period en ny telefon, med metoden abonnemang + bindningstid för att skära/slå ut kostnad. Det är ju inte så dumt i de flesta fall, men så var det saken med att välja abonnemang. Comviq med gratis till andra Comviqslavar eller Comviq med allroundpriser? Gustav vet inte vad för operatör dejten har och tänker att det är ju bara en person man ringer till och snackar länge  med, så allround, det är nog smart! Lika för alla.

Sen kommer en vår med nya goda vänner och lite sommar och lite höst och så är plötsligt hela umgängeskretsen Comviqafied och vissa bombar sms dagligen. Gustav svär över sin idioti varje månad då en räkning kommer med minst 100 onödiga kronor för mess till andra Comviqslavar. Bindningstiden är 24 månader.

Det är nu 6 månader kvar på helvetet och jag har just fått en räkning på över 800 spänn. Det ska tilläggas att jag då spenderat drygt 300 (!) på WAP för att kolla phazebook i skogen och på jobbet, men vafan. Jag har räknat på det. Dessa 18 månader av being locked down to a bum deal har kostat mig 3600 kronor mer än nödvändigt. Det är fan helt sjukt, jag känner mig som Snoop på No Limit, Samael på Century Media, Entombed på Earache, Organismen på JuJu.

Ett halvår, sen blir det muck. Ändå tvingas jag såklart ligga kvar som Comviqslav, fast men ny deal. Fan alltså, vi skulle haft Televerket kvar.

This entry was posted in seriöst, vardag and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Ett enda litet misstag kostar skjorta i två år

  1. Pingback: Nerd Life Deluxe B-L-O to tha double G » Blog Archive » Tainted frihet.

Comments are closed.