Annika Norlin: Marry me!

Hej. Jag sitter och efterhandslyssnar nätledes på Sommar i P1 med dig. Det är väldigt bra. Jag är lite avundsjuk, jag vill också vara sommarpratare. Men i vilket fall. Är det inte dags att du dumpar whomever you with och rymmer med mig istället? Jag kände också ögonvätan så snart Survivor-introt kom igång (ungefär som på en viss Säkert!-spelning på WOW förra året). Jag kan visa hur man tränar bort ett ofrivilligt iiiih! för jag har gjort tvärtom och tränat till mig ett liknande whooo! som utrop vid exempelvis bränd mat. Jag skulle nästan se fram emot att bli nästa person att möta din vrede någon gång. Jag skulle tänka att det är ett avsnitt av Seinfeld.

(Tisdag har ingen färg i mitt huvud, men den har ett numeriskt värde man kan sortera in den i.)

– – –

Update: Jag sitter och snokar runt i arkivet @ Säkert!-bloggen. Det här inlägget var väldigt bra. Ner med gitarrkillen, och låt honom för i helvete inte ligga!

This entry was posted in seriöst, vardag and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.