Bimbo counterstrike

Som Meph skulle sagt: JAG DÖÖÖÖR!

Så John McCain har godkänt den lilla reklamen som visar upp Barack Obama som inte annat än en liten megakändis som inte är redo att leda ett land. Precis som Paris Hilton eller Britney Spears. Och han vill ha mer skatter! Och ingen offshore oil! (Fatta att jag inte insett att alla valkampanjreklamer man sett i film var precis som de faktiskt är i verkligheten, med storsläggan och drama queenandet och vadduvill.)

Obama har förstås kontrat med ett brett smil och lite stand up comedy men det skiter väl jag i, jag må vara för allt i världen emot att gubbjäveln ska ta över men Obama måste man inte idolisera för det. Vi vet inte ett skit och ska hålla tyst tills vi det gör. Men Paris! MAD LOVE! Självklart, att döma av videons kvalitet, har hon fått hjälp, men att istället för att bara få en liten protest från en serious man att bli ihopkopplad med nån bimbo har vi nån bimbo som visar att hon är hell-of-a-lot-more. Hon gör en perfekt travesti på McCains gamla pungsugarvideo och kontrar med att hon har energipolitikens lösningar (nåja) och ställer upp i valet själv om han ska fronta sådär.

Glimt i ögat, McCain är gammal-humor och måla Vita Huset rosa-skämt eller inte – det är jävligt mycket allvar. That just shows att man inte ska gå och smäda bimbo och tro att het brud = dum i huvudet.

This entry was posted in seriöst and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Bimbo counterstrike

Comments are closed.