Blötdjuret tar igen sig. Polisen får spö.

Av ett vansinnigt skyfall tokblöta kläder hänger på stol och krok hemma. Det är en vända kalas  under tre dagar som fått markera återkomsten till Göteborg, det blev skyfall som final, spelning som Beat & JLA som peak. Fan vad kul det är att köra rap till untz. Och jag är så vansinnigt peppad på att göra klart de andra låtarna i min tänkta R&B-svit, det gick så jävla bra att köra Nere Lågt live. Det återstår väl fortfarande att se om det verkligen kommer låta så slickt som jag vill ha det, det hänger nog mest på sången. Ta lektioner kanske, bli en sån där skolad jävel. Varför inte.

Jag är dock tyvärr så vansinnigt opeppad på att skriva seriös blogg just nu, det är ju vilodagen efter tre dagars fest och klickenbloggen skriker på bilder och skrävel (komplett version av ovanstycket där), som jag egentligen är lika opepp på att lägga upp, och uppkopplingen from hell verkar inte låta mig ladda upp nåt i bildväg här alls.

Men naturligtvis rullar ändå alldeles intill mig, på teven JOV slökollar på, det vidrigaste programmet jag sett på mycket länge. Skriker om att kommenteras och sågas och fördömas. Stilpoliserna på Femman, infon om programmet säger såhär:

Brittisk realityserie från 2007. Avsnitt 7 av 8. En ovetande person med hopplös klädsmak överraskas med en fullständig renovering av sin klädgarderob. De skickliga och roliga stylisterna Lisa Butcher och Mica Paris förvandlar en person från ful ankunge till vacker svan. Det handlar inte om att klä den utvalde i det senaste modet utan att hitta folks personliga stil och göra det bästa av deras naturliga förutsättningar.

Personliga? I helvete heller. Idag handlar det om en kvinna på kanske 45 som enligt vad vi ska förväntas tycka klär sig som en strippa. De två kvinnorna som är Stilpoliserna har som metod att i provhytten skälla ut henne som vore de militärer som skäller ut nyrekryter. De säger åt henne på skarpen, tycker hon verkligen att den klänningen ser bra ut? Hon fattar väl att klädd sådär kommer alla män tänka att hon är ett enkelt ligg? Att ingen kan ta henne på allvar? De säger att hon måste hitta nånting sofistikerat.

Och jag säger att ni kan slå upp ordet, och efter det kan ni suga min jävla väggtidning. Hon blir säkert snyggare, men det är så jävla beside the point. I reklampausen utannonseras Femmans pridefestival-tema. Det är pridefestival på Femman. Kul för er! Men sluta då bryta ner andras. From the bottom of my heart: avskum.

This entry was posted in seriöst, vardag and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.