The big sale is off!

Jag redan åkt tåget hemåt. Jag kom som förutsett mitt i hålet i tidtabellen för spårvagnarna och tänkte först vänta en och en halv timme. Men sen insåg jag ju att det var varmt ute (vilket det inte är idag, lucky me) och jag kunde ju gå hem istället. För jag är ju så hård. Att ena väskan kunnats rationaliseras bort i en ytterligare packmästaraktion på sista tågvändan hjälpte förstås. Så kom jag hem tio minuter innan vagnen skulle gå från stan, hemligbloggade och lade mig. Vaknade inte ens av det uppenbarligen pågående sexet i rummet på andra sidan badrumsdomänen. Till skillnad från JOV, men hon har ju öppen dörr för kattåtkomst så vad gör man.

– – –

Tre veckor Sundsvall kan gå så fort ibland, så segt ibland. Denna gång förstår jag inte hur tiden kunde rinna ifrån allt arbete jag tänkt göra så snabbt. Satan också. Men ändå, jag har lite fet skit startat, och på fredag när Klubb Indiejorden alias festen för Pontus och Nils går av stapeln har jag antagligen en ny sak i bagaget. Som senaste spelningen som både Beat H. & JLA blir det nånting nytt. The R&B shit. Eller åtminstone åt det hållet, jag ska fanimej köra Nere lågt trots generande drrty text. Och på tåget slet jag med min svenskremix av I’m a flirt, temat jag valt passar ju kvällen. Den är fan nästan klar, men vi får se, den är svår för rösten.

Nu: Sundsvall i bilder.

This entry was posted in public announcement, vardag and tagged , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to The big sale is off!

Comments are closed.