Roligt i nya Djungeltrumman.

Roligt i nya Djungeltrumman del ett:

Magnus Hedman svarar sjukligt roligt på frågor om mode. Han har odefinierade glansplagg i vitt för att festa till det. No diss alltså, bara gulligt. Chosefritt. Hysén är också rolig, som alltid.

Roligt i nya Djungeltrumman del två:

Medan hela artikeln går ut på att häckla smaken och bristen på koll hos fotbollsspelare och andra sportmänniskor gör författarna själva en fatal kollmiss och skriver eurodiscogruppen La Bouche som La Bush. Gräva en grop åt andra galore. Boo-ya!

Det betyder förstås inte att jag primärt vill håna dem tillbaka, utan bara att det är jävligt svårbestämt vad man ska förväntas ha koll på, och börjar man boasta sin koll på nåt specifikt kommer det garanterat innebära att kollen nån annanstans är bristande. Orka/lyckas ha koll på precis allt. Klart som fan att fotbollsfolk skiter i annat, eller i alla fall inte har något annat, större, fokus än just fotboll.

This entry was posted in seriöst and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.