Eldförbud.

Det spekuleras under nyheter om torrläggningens effekt på fiskbestånd. Skogsbränder. Det är stöld, mord och eldsvåda och jag skiter väl i det. Mitt uppe i säsongsfinal av Lost (sjukt spännande igen efter lam tredje säsong), och fucking TV4 har flängt in en timmes nyheter mellan de två avsnitten. Störigt. Jag fördriver istället tid med att gå in på Threadless än en gång och fixar mig en ny tröja på rean. Snutbil. Ej subtil.

Det är dåligt för läsarstatistiken med sommar utomhus, så jag kan skriva vad jag vill tjohej (glad sommar)! Fast jag ska sätta igång med allvars brukande och skriva en annan grej snart, och så har vi ju remixen. Fota studenter har jag inte orkat i år (än?). Men The Summer of George is on, och jag har satt en deadline på syntköp åt mig själv till när jag återvänt från Sundsvall. Helst innan. Jag har en röd anteckningsbok med lite text i. Ska jag hålla mig inom mall eller bryta ut. Learn to crawl before the walkathon/bout. Vi får väl se.


Provisorium-rum.

This entry was posted in vardag and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Eldförbud.

Comments are closed.