Bara 120 sidor kvar

Jag borde ställa upp nån slags löfte om minsta antal sidor om dagen (brukar bli 5-10 när jag väl jobbar), för det är närmast poänglöst att remixa 200 text som redan är gamla när remixen kommer ut. Oavsett tidlöshet i dumheterna jag sågar. Så fungerar världen, för det mesta. Jag kanske kan hoppas på en fet upphovsrättslig skandal som skjuts dock. (Anmäl mig!)

Det är alltså the Grovt Initiativ RMX på farbror Ströms alldeles för uppmärksammade skitbok jag talar om, jag har bara orkat med att klottra ner 5 kapitel .pdf à 70 sidor än så länge, och fan vad man får upprepa sig. Men skiten ska ut. Måste.

Frivilliga bollplank anmäler sig med fördel per mail eller msn (samma mail såklaaart), det finns alltid shit man kan ha missat.

This entry was posted in public announcement, seriöst, vardag and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.