Halvspontant.

Förvisso redan uppsnappat, inspanat, till hälften planerat, men idag gjorde jag slag i saken och köpte ett nytt ljudkort för att kunna spela in shit även på laptopen. 4sound hade den sinnessjuka dealen tusen spänn för en låda vid namn “Podcastudio”, med FireWire-ljudkort, kondensatormik, liten mixer, hörlurar, samt fult bordsstativ. Inte fan ska jag spela in nåt podcast, eller för den delen använda nåt annat än kortet och mixern, men väl a) underlätta inspelning av slaskversioner av nya låtar inför lite mer seriös inspelning (lär ju komma på myspace snart), och b) kunna skita i att köpa riktig synt och bara köra på midi-kontroller, om jag inte hittar nån fet deal på en syntajävel förstås.

Så är det. Vidare var karakoen igår dryg som fan och ändå lockades jag till Flame av Alec och Elin, fick handskas med ett otajmat byte i brunns mitt i natten på vägen hem och vänta en halvtimme på femman, och sova alldeles för lite. Men jag är pigg igen nu och har ett bra tag på mig att läsa resten av L’étranger. Nästa textlektion är om tre veckor (dock bara tre dar kvar att läsa ut och skriva resumé på Un sac de billes).

0311.jpg
Jag vet att det inte är den bästa skiten i stan, men med mina krav så jävla värt det.
Bara ljudkort och mixer hade blivit dyrare om jag köpt exakt samma shit löst.

This entry was posted in vardag and tagged , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Halvspontant.

Comments are closed.