XoXo

Sasha Go Hards mixtape Do you know who I am? som släpptes förra året visade sig tyvärr vara helt omöjligt nedlusat av DJ-shouts (dessutom placerade mitt i låtarna och framför allt högre mixade än musiken), och därför tappade jag lite sugen som satt sig efter att jag knockats av Why they madd. Jag var nog inte ensam om att tappa sugen. Samarbetet med I.L Will i höstas, ett mixtape som heter Hip hop vs. Love var liksom inte samma sak och verkar inte ha nått någon större framgång.

I.L Will var tyvärr ingen spännande bekantskap och man sitter mest och väntar på Sashas verser även i de bättre låtarna (Payroll är nog den enda riktigt tunga låten). Första videosläppet från samarbetet, I can be, var en okej låt men mer av en autotunefest än rap. Inget fel med det, men det var inte det jag gillade med just Sasha. Att hennes egna videosläpp On my mind också var en seg historia gav skäl att undra om inte Sasha är på väg bort från resten av drillscenen.

Därför är det en lättnad att höra nya låten Pretty fly som åtminstone visar att en utveckling åt ett annat håll fortfarande kan blir jävligt bra. Hellre gå mot upptempo med en danslåt än att fastna i en slö ballad om det ska vara utan drill. Även om jag förstås helst ser alla sorter.

Den där vita hipsterkillen i videon, som ser ut som Jack Werner, är också ett roligt inslag.

 

This entry was posted in seriöst and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.