Böcker … och sån skit

Det är kanske en jättedålig idé att göra en ny blogg för böcker istället för att bara skriva här, som jag ju gjort förr. Men nu blev det så att arkivet för Läsbloggen som jag hade tidigare ändå behövde läggas på någon rimlig plats, och jag tyckte att det kunde vara snyggt att dela upp lite. Plus att jag älskar att göra ny blogg på ny blogg. Eftersom det inte funnits jättemycket nytt tidigare har jag bara hintat förut, men nu kan du i alla fall läsa kommentarer på Alla monster måste dö, Det enda könet, Stål samt nu idag ett no holds barred vänsterraljant inlägg om senaste Neo och dess medföljande etikettbyte.

Namnet stal jag från en diskussion i VBDFR, Böcker och sån skit heter den. Hittas på samma domän, under egen sektion. Sedan tidigare ligger förresten även alla gamla Pillow Talk-inlägg på en egen sektion här på Paparkish.

This entry was posted in public announcement and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.