News & PrtSc:s

Japp, nu är det finally out. Redaktörsskapet och Läsbloggen på Popmani kommer att sluka lite mer av min tid och det kommer förmodligen drabba denna blogg en hel del. Sura icke för detta bara, se det som en naturlig uppdelning av intressen istället: Nerd Life Deluxe för politik och lulz, Pillow Talk för sex, Läsbloggen för litteratur och reportagedagbok och So fresh & so clean clean för mobilsnapshots och printed screens.

Ja precis, jag har börjat instablogga alla skärmdumpar istället för att portionera ut dem. Detta för att mobilkamerans bloggande och skärmdumparna ju båda har en löpande dokumentation som sin grej, samt att det blivit fett jobbigt att lägga ut 20 inlägg i samma veva. Eftersom jag lagt in hela januari och februari retroaktivt är det en god idé att klicka sig fram till bara skärmdumparna* om du är van vid den gamla metoden. Den gamla dagboken 2003-2010 kommer att ligga kvar här.

Förresten har jag även fyllt 30. Det du.

– – –

* Klart som fan jag taggat dem! Mvh/Bibliotekarie

This entry was posted in public announcement and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to News & PrtSc:s

Comments are closed.