Jag hatar dig du jävla Måns

Inga hatar våldtäkter och våldtäktsmän så mycket som män. Grabbarna längst bak i klassrummet ba “KASTRERA VÅLDTÄKTSMÄN”. Vi har pratat om detta förut, jag ska inte vara långrandig om det (klicka bara taggen nedan om du vill ha mer).

Det är sorgligt på många plan, men mest sorgligt är det när våldtäktshatande idiotjävlamiffomän som Måns Cederberg går ut i media och tycker att det ska finnas DNA-register över alla män – bara män. Eftersom skiten inte hamnar på hans bord utan i samma ström som det eviga feministhatandet. Män utan någon förståelse för våldtäkt uttalar sig och halva läsekretsen röstar “ja tack” blir till: “feministernas fel”.

Jag har ett feministcrew på ungefär 900 deep som alla skulle säga att förslaget är sinnessjukt dumt, men det hjälper nog* föga när maskineriet går igång. Som vanligt. Tack så mycket och fuck you very much, Måns.

– – –

* Nog och nog, jag har redan sett the usual suspects blogga argt och korkat om det, men palla länka.

This entry was posted in seriöst and tagged , . Bookmark the permalink.