Outta Control (RMX)

Update 3: Yep, inlägget borttaget. Men… osv.

Update 2: Namnpubliceringen är bortplockad från GenusNytt. Kvar i kommentarer och deras länkar dock men det kanske också redigeras bort under dagen? Anyways – läs ändå för det som fortfarande är relevant, och notera min rubrik och föreställ dig mitt leende på läpparna när jag av denna update får lov att lägga till ett “rmx” så att det faktiskt blir exakt samma titel som parafraserad låt nedan:

– – –

You know we got / what it takes to make debatt go outta controll / quit thinkin – use the foliehatt a little bit / Troll with me now, homie let’s get into it.

Att den självutnämnde integritetsombudsmannen Pär Ström (som jag lovat mig själv att sluta jaga, men detta alltså…) känner att det är fullt rimligt att hänga ut någon som anmälaren av Assange är både djupt ironiskt och AVGRUNDSDJUPT förfärligt. Hur motiveras detta? Jo genom att hon är “mediaelit och feminist” vilket i sig skulle bevisa att allt är lögner. “Män kan inte våldtas” har plötsligt fått sällskap av “femininster kan inte våldtas”. Läsarna jublar.

Vad det finns för bevis att det är hon? Flashback-indicier. Inte mer än det som fick dudes att rasa mot namnpublicering av Assange, men plötsligt är det mer ok här. “Rättssäkerhet”, ni vet inte ens vad det betyder.

Ja, DET är i alla fall bevisat: att antifeminismen & foliehattarna är peas & carrots.

– – –

Update: Det ska tilläggas att inte alla GenusNytt-läsare jublar längre, ett par kritiska röster mot outning höjdes där även innan detta inlägg, jag hade bara inte kollat en gång till innan publicering. Det tillkommer nog fler. Gott så.

This entry was posted in seriöst and tagged , , , , . Bookmark the permalink.