Stampa på trean och ettan

Veckan #twitvidff rappas i tretakt. Och inte vilken jävla vals som helst, nej här kör vi nordisk hardcore polska med betoning på trean och ettan. Jag har fått den med modersmjölken vettu. Det är förresten egenproddat beat denna gång. Fast mixen gjorde sig lite illa i kameraupptagning tyvärr (#n00b).

Texten änna:

Se till å följ @karinadelskold – på nätet, i parlamentet – ser henne överallt som inga konkurrenter syns, tänk att det går att slå mynt av sitt nörderi, teknik och facebookgruppkomik. @notonmyshift – twitterikon och legendar, en klassiker som du nog säkert redan har på listan, om du missat får du spola tillbaka fixa till din miss och vakna. Med griskinden redo, hälsa rymdemannen – lagar nåt gott till grannen, youtubeklipp till landet, @rymdman: representativ för surdegsiver, hånad söderutopi med stil. Sen lulzarkocken nummer ett: @kaffekokarkock har bäst koncept. Jag banka mig själv i huvudet när jag sett något jag kunnat tänkt på själv så lätt.

@tovawellton, @listenbabygirl – Droplet droppar lätt sånt du aldrig hört, men nåt du alltid velat ha, gäller både på Twitter och på nåt dansgolv i din stad. När vi nu ändå snackar DJ:s – @hejsimon som Övre Medelklassen slaktar dig. Nedsaktad Abele, Näääk och Wayne – Fritzl choppar upp en underground-grej. @CFriman, skyddad men värt request, @kattenisabel du frågar härnäst. Alla med lås på kontot har såklart ett spännande skäl att hålla borta vem som helst. @lajvsonja Bang-bossen tillbaks på Twitter, skriver tight som tanktoppen på rapparn sitter. @sleepless_twitt länkar mest till sitt, men allt hon skriver värt en längre titt.

Tidigare #ff-raps kan du se om du klickar taggen “twitvidff” nedan. Det finns fyra till.

– – –

[Och SE UPP för Ehrenberg i raklödder där på slutet. #scare]

This entry was posted in public announcement, seriöst, vardag and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Stampa på trean och ettan

  1. Pingback: Skrubbskädda med balsamvinäger « Griskindspatrik

Comments are closed.