Ger Cred

#twitvidff:in time!

Idag hade jag lite bad hair day så jag visar bara ansiktet sporadiskt. Enjoy!

@torbillgren rockar twittern från Sydafrika / han hackar isär homofobin och det bara med det sakliga / Försakar de osmakliga okunskaperna, hans anti-anti-gay-retorik jag vill förstatliga / @4everfine / denna revival av ett annat namn vi gillar / imponerar ständigt, hon står aldrig stilla / hon kan förvänta sig en leverans nånstans så snart jag hookat upp med min supplier när jag fått en chans / Till nästa anhang: Jamen vi har så många bloggaress, nördar, feminister och @devilkitten är ett: / gamernörden representerad – och sen till teve genom @alskadedumburk och se på klipp hon presenterar / Ingen formulerar en möjlig fjärde feministvåg som @annaskycova som ser allting ingen annan såg / och vågade mer än bara lyssna till ett offertugg och nu är en boss som kapar dumhet med ett hugg / Med penna block och sudd, illustratörers främsta gren, se @orchidpussy, @sinistrare, @hannafriden / lockar alla som är intresserade till det att anlita dessa tre förnäma pennor hem till er / Ska vi nu se hur många fler vi kan få plats med här / petar in en rookie som gjort raketkarriär / På forna meriter, visst, men också det på slit – chockar konservativa med #ff till @lowengrip

you’re deadyou’re cred … ger cred cred, ger cred cred ger cred creeeed …

– – –

Klicka etiketten “twitvidff” nedan för att se övriga tre videos. Video 2 är bäst

– – –

Bonus! Låten som beatet kommer ifrån: You’re Dead m/ Necro & Ill Bill – nån gång ska man ju välja rappare man inte har sämre flow än, även om det bara gäller Necro medan Ill Bill (vers 2 såklart) fortfarande rappar skiten ur allt och alla. Necro har dock proddat beatet, lästen vilken just denna skomakare borde bliva vid.

This entry was posted in public announcement, seriöst, vardag and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Ger Cred

Comments are closed.