Goa Melloresultat

Herregud vilken utklassning Darin stod för igår. Jag tänker inte vara lika säker som andra på att han verkligen går och vinner i finalen, men än så länge har han stått för det absolut bästa framförandet och låten var faktiskt precis så bra som jag hoppats med världens snyggaste upphackade slutpush. Så nervös jag var när jag hörde att det var en ballad, men den är på Homeless-nivå, fear not. Det var däremot fjantigt av honom att som presentation inte dra pinsam anekdot som alla andra utan bara en segerstory om när han kom på att han skulle bli artist. Dessutom berättar han dåligt. Säg det i toner istället min älskling!

Jag hade trott att Alcazar skulle gå vidare direkt också, men glad istället att Timoteij tog den platsen trots att deras instrument på scenen var töntigaste jag sett ever. Dessutom fick det folk att notera det svenska i låten mer än östgrejen så alla jiddrade om Nordman på Twitter. Like hell! Det kommer hur det än går sen bli en sommarplåga i år i alla fall, räkna med det. Komkomkom. Mest pinsam igår var Johannes Bah Hunken Kuhnke, som var bra ögongodis men sjöng så in i helvete falskt och skrikit. Jag tror på medhörningsfail, för det var många som falsksjöng, men ännu bättre då för de som sjöng rent att de fick visa sin proffsighet. Darin till exempel…

Glädje åt Crucified Barbara i andra chansen, trots jättefult break där mitt i låten. Sorry till ni andra som också var bra. Ja, till och med Erik Linder sjöng bra trots en trist låt och extremt kristet utseende (also kinda looked like Anton Abele i peruk).

Nästa vecka får jag se med Panam, för då är Jöback med. Joy!

This entry was posted in seriöst and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.