OMGBAJS!

Jag älskar Edvard Unsgaards förklarande nya status! Ja alltså moderaternas pressekreterare har hamnat i välförtjänt blåst för att ha skrivit på Facebook att det är fantastiskt med dessa invandrarföretag som gör så bra ifrån sig i städbranschen, någon hade bajsat i hans trapp men ryssen kom och städade illa kvickt!

Såhär förtydligade han sig, from him to us with lulz:

“För att undvika missförstånd: Jag tycker att det är helt fantastiskt att få ett jobb gjort så snabbt, oavsett vem som gjorde det. Det var det jag menade med arbetslinjen. Tydligen finns det de som tolkat det jag skrev som att invandrare bara ska torka bajs. Inget kan vara mer fel.”

Det är så fantastiskt hur byxor nere kan dras ner så mycket längre ändå. För fattar inte Unsgaard vad som egentligen var fucked i hans första uttalande är saken förstås mycket värre. För det första den standardklassiker som många gör ofta och slarvigt – betona invandrarägandet, invandrarvarandet, invandrarbeteendet. Men för det andra framför allt hur den saken i Unsgaards fall skymmer det verkliga skälet till att invandrarservicen är så himla fin: De är för i helvete på bottenskalan! Där måste man göra ett bra jobb annars får man inget. Arbetslinjen i ditt hjärta är slaveri.

Invandrare visar inget jävla go av naturen, eller kulturen.

@GrovtInitiativ RMXRTFACEBOOKSTATUS: @EdvardUnsblabla “Gud alltså det är så jävla gött att ha lite slavar längst ner på bottenskalan som inte har nåt annat val än att konkurrera ut varandra i snabbhet inom bajsjägarbranschen. Heja Sverige!”

This entry was posted in seriöst and tagged , , , . Bookmark the permalink.