Prohibition

Haha jag dör av GP:s artikel om kommande glödlampsförbud. Människan är arten som mest är känd för att vara dum i huvudet. Redan har hamstringen börjat och jag undrar lite mitt i hånskrattet om det inte vore en god idé att satsa sitt plötsliga engagemang i långsiktig konsumtion på att köpa lite jävla långlivat lågenergi för samma mängd pengar istället? Örk. Men jag känner med gruppen som är orolig att inte få ha sin rosa mysbelysning kvar. Allra roligast är förstås personen som vill ge förutsägelse om framtiden:

– Folk kommer att smuggla glödlampor från USA och Asien, där de fortfarande är tillåtna.

Och jag börjar föreställa mig privatpersoner som fyller resväskan med glödlampor och hälften går sönder på vägen. Jag föreställer mig den gigantiska väskan som Anders & Måns smugglade kat med. Jag föreställer mig 40-wattare smugglade medelst stjärt.

This entry was posted in seriöst, vardag and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.