Arbetsmoral har man väl

Det fina med att ha en jävla massa saker att göra samtidigt, särskilt med något hängande över en som är mer obehag än det är faktiskt svårt, är att man ju faktiskt gör i alla fall någon av sakerna i hyfsad fart. Så fort jag började fly en uppgift inatt med att i alla fall peta lite i en jobbannsökan, så upptäckte jag att det nästan gick av sig själv och strax var klart. Därför såg jag till att sluta och bestämde mig för att fortsätta senare, så att jag kunde använda också detta överhängande arbete för att fly till något annat viktigt. Resultatet är förstås att jag får sitta med den där ansökningen idag igen. Snart klart är inte lika med klart. Men det är snart klart!

Jag är i alla fall lite stolt över att skicka in en dag före sista ansökningsdagen, istället för sista. Vad det är mer jag sysslar med just nu får du väl se inom kort.

This entry was posted in vardag and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Arbetsmoral har man väl

Comments are closed.