Vidare om “flickaborterna”

Är det inte oerhört fascinerande hur främlingsfientligheten kan tolka precis ALLT som något invandringen skapat? Ja, eller kanske inte så fascinerande som det är sjukt banalt. Men i alla fall var det förstås inte oväntat att dessa människor (två länkar!) ännu mer än andra blåser upp den senaste vändan om hon som inte ville ha en flicka.

För det är ju det enda vi kan kalla det. Hon som inte ville ha en flicka.

Det rapporterades sedan om abortvallfärder från Norge. Men hur var det med det? De flesta artiklar i media innehöll den extremt uppenbara motsägelsen att det kom rapporter om detta från Norge, men att inte en käft i Sverige hade hört talas om det eller kunde styrka det. Det lät alltså såhär: “Vi vet att det förekommer eftersom personer har berättat det för oss, säger direktör Sissel Rogne vid Bioteknologinämnden” (min kursivering och tjockis). Extra dumma i huvudet var de sedan och petade in citat som “Om man har tre fyra flickor och är från Turkiet är det rätt hårda krav på dem att föda pojke. I det enskilda fallet kan jag förstå problematiken.” Fortfarande fanns ingen som kunde bekräfta att det hänt. Eller att det skulle vara kvinnor från främmande kvinnohatande kulturer som i så fall gjort abort i Sverige. “Inget (INGET!) av de sjukhus som SvD varit i kontakt med säger att de tagit emot norska eller danska kvinnor för abort, men enligt uppgifter från Akademiska sjukhuset i Uppsala är det fritt fram för en norska att beställa tid för abort – om hon betalar de cirka 10000 kronor som behandlingen kostar” (eh, mitt förtydligande utrop).

Fortfarande har vi alltså inget annat styrkt om saken än den enda kvinnan som inte ville ha en till flicka. Ja, det var ju fråga om en till – hon hade redan flera stycken. Det må vara jävligt fånigt att hänga upp sig på, att vilja styra upp en liten pojke också, men det borde väl ändå sätta en hel del tvivel på att vi har att göra med en kvinnohatare. Det låter snarare som ett jävligt svennigt argument hon har. Hej kärnfamilj med två barn, ett av varje kön. Hej Tommy och Annika.

Återstår också att få ihop den kvinnohatande främmande kulturen med att vi pratar om en kvinna som inte är obekväm med att göra abort – flera gånger! Hur var det med fri abort i främmande onda kulturer?

This entry was posted in seriöst and tagged , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Vidare om “flickaborterna”

  1. Pingback: Nerd Life Deluxe B-L-O to tha double G » Blog Archive » Abort Mission

Comments are closed.