Folkstorm eller

Gudars skymning så mycket idiotier folk skriver om de senaste dagarnas ökning av medlemsantalet för Piratpartiet. Jag kallar mig inte unik som påpekar detta, men det borde verkligen vara below seriösa medier, till och med gammelmedier, att inte före publiceringen av ännu ett TT-telegram ta sig en snabb kik på de olika riksdagspartiernas hemsidor och se hur man gör och vad det kostar att vara medlem och sedan jämföra med Piraterna.

Att det visar på ett stort missnöje med domen mot TPB är förstås helt självklart, men i helvete att det skulle ha nån större betydelse på andra plan att folk gått med i en organisation snabbt, lätt och gratis – i jämförelse med alla större partier som kostar kring eller över en hundring samt har krångligare anmälning (utom Moderaterna som faktiskt är skarpa nog att slänga upp ett nummer man ringer som lägger kostnaden på telefonräkningen. all heder för den saken).

Isobel refererar för övrigt till någon som för ett rätt övertygande argument, även om jag inte lär rösta på PP i vilket fall.

This entry was posted in seriöst and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Folkstorm eller

Comments are closed.