Drever du med mig?

Bild från Expressen igår:

Jag har full förståelse för kraven på avgång som till exempel det från Göran Greider, med hänvisning till taktik. Ibland måste man nog ge upp och fatta ett beslut som är puckat i sig för att blidka ett drev. Men vafan folket, jag blir lika irriterad och utmattad som alltid av hur detta urartat till att beskrivas som kris för LO. För det första: Hur bisarrt är det inte att man beter sig som att Lundy-Wedin ensam är ansvarig för ett företag som hon bara sitter i styrelsen för tillsammans med en bunt andra jävligt spridda parter? Att allmänheten inte har koll är en sak, men det beror ju till stor del på det mer störda att media förmedlar just en sån bild som de verkligen borde veta bättre än.

För det andra: Kämpade för sin karriär. Säger ni. Som om hon skulle ha några direkta problem att klara sig vidare om hon lämnade varenda post hon har. Och framför allt: som att det var det och endast det som hon brydde sig om. Jag säger inte ett skit om mitt förtroende för henne (men sen är jag inte direkt personligt berörd heller), men det är äckligt att förutsätta eller ens antyda att det bara är karriären det handlar om.

This entry was posted in seriöst and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Drever du med mig?

Comments are closed.