Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- ons.28.nov/07 ---

Medan man ska hålla på att tänka på en tenta på fredag är tiden också späckad med andra förberedelser och händelser. Imorgon kommer Sanningsdan då Säkert! ger spelning nr. 2 på Nef och jag ska stå och bli tårögd igen. Och på lördag inträffar Dagfest '07:4 och vi håller på för fullt med arret här hemma. Igår tappades den hemgjorda glöggen upp på flaskor, vilka först inte räckte alls så vi fick hålla på att tömma flaskor som inte var tomma än till mindre för att frilägga dem, samt använda den egentligen kassa lösningen PET-flaska till det sista av glögin (mörkt glas skare ju va). Så nu blir jag sur när jag upptäcker flaskor i skafferiet som kunnat användas eftersom jag tänker flaskjakt fortfarande.

Men det var lite underhållande att hålla på att slanga upp glögg ut hink med hävert. För att inte tala om hur russinen man haft i skiten utsatts för regression tillbaka till druvstadiet av att ligga i blöt. Vi har även planerat en redig risgrynsgröt i en jättekastrull, förutsatt att Aron lyckas låna en, samt naturligtvis mina paradkakor Franska skurna pepparkakor (Straight outta Sju sorters småkakor, med bara vissa justeringar). Frågan är bara hur det där ska passa till bloody mary efteråt.

Allt detta plus lite möbleringstankar och det oundvikliga pillet med festspellistan som alltid hinner bli mindre aktuell igen mellan varje fest (tur då att jag nyss upptäckt och tänkt ut nya bra danslåtar till/sedan Mansion-festen).

Att det då är 30 sidor lästa, 120 to go, i den franska romanen får väl gå an. Noll pluggat till själva tentan på fredag är dock mer illa, men det är ju en annan process än de där riktiga tokpluggsämnena man läst innan. Ger sig.

Dock verkar det som att min kropp också gett sig och anammat förkylning nr. 2 för det har dykt upp tecken. Jag bombar vitamin och tabasco idag.

Jaja, back to work igen...

Efter följande lustiga anekdot förstås!

På väg hem från skolan i måndags satt jag med klasskamraten och Biskopgrannen Matilda Mephisto på vagnen och snackade lite. När vagnen stannar vid Eketrä ser vi plötsligt hur föraren slänger upp dörren till sin hytt och springer ut och iväg till andra sidan spåren. Han löper in i tunneln till busshållplatserna och är borta. Vad i helvete?

Så sitter vi och spekulerar lite vad han ska göra, och efter en stund kommer han tillbaka genom tunneln. Nu i lugnare takt, med en pressbyråkaffe i handen. Kliver på vagnen igen och sätter sig i hytten. Plingar, kör.

Smooth kille. Vill man ha en kaffe på jobbet ska man fan ha en.


Vad som blir kvar i botten på glögghinken.

statistik,
serier:
tot. minuter:
homicide: life on the street
s4e10, the hat

ugly betty
s2e03, betty's wait problem

desperate housewives
s4e03, the game

the simpsons
s18e01, the mook, the chef, the wife and her homer
s18e02, jazzy & the pussycats
ca 180 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
l'identité
ca. 30 s.
ca 30 s.
  [regelverk]
taggar:
dagfest, français, funstuff.