Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- mån.26.nov/07 ---

Jag är förstås the worst på att plugga men vem bryr sig när man fått både en sjuk husfest och en påföljande oförskämt lazy söndag?

I princip omgående vid ankomsten till The Mansion fick jag höra att deras bar tillhandahöll helflaska bubbel för 150 spänn och det är ju välkänt vad jag anser om cheap bubbel. Bäst! Så jag blev först att handla en sådan, först att spilla ner mina byxor med överskottet av bubblor och sen var det väl ingen tvekan om att festen var igång.

Tyvärr var det lite knepigt att spela skivor senare när jag skulle värma golvet, eftersom Elins musikrum var bas för DJ:ande medan golvet fanns i annat rum som man inte såg från skivspelarna. Väldigt svårt både att se vad som hände eller höra om de halvstpräckta högtalarna trilskades, för att inte tala om att behålla sin makt när andra gamar svävade runt kontrollen (folk och deras jävla iPods!). Men bara att få köra Alla som inte dansar, The Red och Body baby plus ett gäng fler favoriter var gött nog.

Och nog för att det kommer bli wild på Dagfest '07:5 på lördag, men det är riktigt avundsjukeframkallande att vara på en fest i ett jävla storhus, det går liksom inte att efterlikna och när/om jag hamnar i ett sånt hus själv kommer jag garanterat vara en torr bibliotekarie utan festlust, eller om jag inte blivit sån själv kommer ändå alla mina vänner vara såna, så det är kört ändå.

Så vaknade jag våldsamt sent på söndagen och jag gjorde inte mycket mer på hela dagen (eeh... kvällen bara, det var mörkt igen när jag vaknade) än att äta pizza och se på Cry-baby med Link. Fan vad sjuk den filmen är förresten, det hinner jag alltid glömma bort mellan varje gång jag ser den.

Sen gjorde jag misstaget att gå upp klockan 8 idag i tron att det var skoldags vid 10, men naturligtvis hade jag gjort en förväxling i mitt huvud och det var inte förrän 13 jag började. Så jävla onödigt.

Jaja, back to work. Det är fan tenta på fredag också.


Först att köpa helflaska bubbel i baren!


Lazy sunday.

statistik,
serier:
tot. minuter:
inget. ca 0 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
inget. menjagska. ca 0 s.
  [regelverk]
taggar:
supa, nerd life, français.