Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- tis.28.aug/07 ---

Tempooo. No rest for tha wicked. Såna saker.

Det är väldigt få böcker man behöver på kursen i jämförelse med annat man läst. Men nu ska också alla skaffas på en gång, så det blir ju lite chockartat när hyran och böcker och dagfest äter hela lönen och CSN inte är segare än vanligt, men ändå inte snabba nog för att peta in pengar denna vecka får man anta. Vilken idiot jag då är som inte sket i den där ordboken jag kanske inte har akut behov av. Eller som petade in hyran innan jag fått alla roomiebidrag till densamma. Men där har vi ju lite kronofogdish-lek man kan köra för att ha råd med mat och två sommarklubbsavslut.

Ja. Det gick fort att göra, bara kliva ut i köket.

Nåväl. Nervositeten för franskan då?

Ja hörru, det är tempo som sagt. Visst fattar jag när läraren pratar. Visst fattar jag texten hyfsat. Visst kan jag dra fram uttalet. Men be mig inte prata och bygga meningar själv, jag kommer ta en timme på mig bara att säga ungefär det här på franska.

Det är fan precis som med the Lindy - jag har ingen fantasi!

Samma typ av osäkerhet, jag vill inte ha ansvar, jag vill inte köra snabb freestyle, jag vill inte göra bort mig. Jag vet det inte funkar så, men vad gör man.

Jag tänker räkna med att det ger sig, jag tänker uppskatta att plugga nåt konkret i motsats till det andra jävla flummet man hållt på med. Vad gör man.

- - -

Jag ska på uppdrag, jag har varit på uppdrag. Vissa är lättare än andra.

Ett är att fixa iordning en gammal dator åt Ran, blasta på med Win2000 (Vista kan för övrigt suga min väggtidning!) och uppdatera i några timmar innan man kan få in ens en gammal version av MSN. Men det är ju sånt där kul jobb jag gillar att hålla på med. Särskilt när det inte är min egen dator för då tar det fan två dagar (inte ett skämt) att blasta på allt jag vill ha på den. Usch jag borde verkligen ta tag i hängedatorn kom jag på. Kanske när jag får pengar.


Korallrev av gammal potatis.

statistik,
serier:
tot. minuter:
entourage
s4e11, no cannes do
ca 25 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
inget. ca 0 s.
  [regelverk]
taggar:
français, biggestfears, nerdlife, krypto.