Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- tor.30.aug/07 ---

Still tempo. Läxor, klubbar, tennis.

Komma hem från borta och senare franska, tvingas prata lite men hålla sig till enklast möjliga sätt att få fram sin replik. Inte vara hemma mer än en halvtimme och bara byta sina kläder och dra till en hejdå-middag hos Gonz. Ha trevligt, få mat, få nån öl, bli avundsjuk på någons nya kamera men bli glad när man inser att ens egen ska bytas ut fo shizzle när pengar pengar pengar kommer. Åka till Kings för att möta Katrin Rekkish och förhänga innan Elviras avslutningskväll på Nef.

Glädjas över att poolen tagits fram som förra veckan trots att det är för kallt, för kallt. Principen liksom. Sommarklubb ska vara just det.

Dansa sig het och hamna på scenen och sedan lite till. Och mot stängning få samtal med erbjudande om efterfest på Hisingen, oh yeah. Att man sedan vaknar bakis får vara. Det tar inte längre tid att bli pigg och kry igen än att man får god tid över till att handla mat, spotta en sinnesjukt avancerad matta samt göra sina läxor.

Så det är alltså läxorna som gäller innan det är dags för nästa sommarklubbsavslut, gamla fina Glorrz. Ska nog bli lite skönt att det är över dock, jag har ju inte karaktär att säga nej till mig själv trots det händer för mycket roligt för många dagar.


Kingen.


Rekkish på Nef med en stor apa.


Anna Gideon och Den Vansinniga Mattan.

statistik,
serier:
tot. minuter:
entourage
s4e11, no cannes do
ca 25 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
bara kursbooks. och fazebook... ca x s.
  [regelverk]
taggar:
krypto, supa.