Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | paparkaka.com


--- tis.12.sep/06 ---

Man ska vara glad att New York ligger 6 timmar efter. Igår upptäckte jag, medan jag satt i B-town och låtsades som att jag tänkte plugga nåt innan kvällskursen, att det utlysts en remix-tävling av Uncle Howie där man skulle producera nytt beat till Ill Bill + Raekwon-collaben Enemy. Klockan var 17, jag skulle börja kvällskursen om en timme, sluta den klockan nio, och inte komma hem förrän kanske halv elva. Deadline: Nine-Eleven. Men det verkade ju så jävla kul! Men så insåg jag tidsskillnaden, jag hade ju faktiskt till 6 på morgonen om deadline var midnatt.

Så jag satt och snabbtrixade ett beat som blev helt ok, säkert ingen vinnare, men helt ok, på fyra timmar. Att stressa saker är the shit. Hör resultatet här.

- - -

Sen har vi ju the Lindy också! Fan vad roligt det var, och högt tempo så man kom långt i sina skillz. Efter två timmar kunde man (hyfsat) köra en svit av dam ut, hon går, hon går igen, dam in, kick the dog och sent runt med samma schema igen. Det skulle vara nån slags extraträning igår kväll men jag kan ju inte vara med på kvällskursdagarna så det var ju rackarns. Lär väl glömma allt till nästa gång.


West Coast Jitterbugs ligger vid Dr. Fries Torg.

 

statistik,
serier
:

 

inget.

ca 0 min.

statistik,
läsning:
 

juloratoriet
- ca. 35 s.

ca 35 s.
  [regelverk]