Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | paparkaka.com


--- ons.13.sep/06 ---

Är man riktigt våghalsig åker man till Ikea och handlar stora saker fast man inte har bil och får ta dem på bussen. Anna fick släpa alla korgar och kassar medan jag bar på ett 200x90cm-paket. Bussen var naturligtvis full. Sen var även vagnen full.

Men skit samma, nu står den ju i mitt rum, Vestby modell stor, och det kom bara några få svordomar under monteringen. Och jag gjorde värsta revivalen av mig själv som 13-åring genom att jag innan vi gick in på Ikea köpte en läskmugg, med gratis påfyllning, för att sedan se till att muggen var kvar när vi kom tillbaka ut (se bilden nedan hur). För mer gratis påfyll! Like the old days när man gick på mässor och proppade fickorna fulla med pennor och äckligt godis (don't mind if i do).

- - -

Kolla förresten in Folkpartiets reklam (ja, jag vet, att häckla Fp är antagligen det enklaste man kan göra nuförtiden, men tyst och lyssna i alla fall) där man inte bara förutsäger rubrikerna från framtidens nyheter, utan även kan visa en bild på hur skolan kommer se ut. Klassrummet man ser känns som en reklambyrå, och de har fruktskål och allt ungjävlarna! Det är bara så lamt. Så lamt.


Inte vad de antagligen tänker att man ska låsa in.


Bärandes på långa breda saker.

 

statistik,
serier
:

 

prison break
s2e04, first down

little britain
s1e00, pilot

desperate housewives
s2e15, thank you so much

ca 115 min.

statistik,
läsning:
 

juloratoriet
- ca. 70 s.

ca 70 s.
  [regelverk]