Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- lör.14.juli/07 ---

Jag ska leva i exil ett tag, fast en lyxig sådan. Sweet Rufus behöver vaktas nån vecka så jag får bo i Majorna i Sannas lägenhet och glida. Förutom en något tidigare morgon på onsdagsjobbet framöver blir det glada dagar. Eller lata, jag ska nog bara dega och kanske skriva klart ett par låtar till. Plugga franska också, det är bekräftat att jag kommit in (var väl inte oväntat) så nu är det no return.

Fan vad svårt det kommer bli.

Så har mom & pops + Matilda & Klas åkt hem, men innan de hann göra det skaffade jag med den tillfälliga biltillgångens hjälp en ny jävla soffa (just som Nik presenterat mig för en aussiepolack som killen som gjort det till en sport att handla på IKEA utan bil). Åååå vad skönt det är att slippa nedsutten och benlös gammal sak. Men den var jävligt fin den gamla, no doubt, så jag gjorde det smarta draget att slakta helvetet och sno åt mig det fina tyget. Det mesta får dock Sanna tillbaka förstås eftersom det både är större chans att hon gör nåt vettigt med det, samt att det är hon som får ut det största affektionsvärdet. Trots allt: arvegods, och rätt ska vara rätt.

Den nya är en mörkgrå liten sak med bäddish vid namn Solsta. Lite lamt är det att Matilda har en exakt likadan, men vad ska man vänta sig med the second least expensive soffa på IKEA? Klart alla andra har den också då.

(The least expensive är halvful och finns bara i avancerad färg.)

Gamla slaktade, plus furubordsskivan Anna lämnade, fick en liten åktur till Återvinningscentralen i Torslanda idag, det var intressant. Det är en jävla organisation det där, man får, om man är skriven i Göteborg, sex stycken gratis dumpningar per person och år om man först skaffar ett ÅVC-kort. Detta kunde lyckligtvis införskaffas på plats i en liten barack av nån youngster som verkade sommarjobba där (fan, det vill jag ha som sommarjobb nästa år!), men hon före mig i kön hade missat det där med skriven i Göteborg och fick jiddra en stund med överordnad för att få dumpa sin shit.

I vilket fall, att ha ett ÅVC-kort i sin plånbok, fan vad vuxet det känns. Mindre vuxet dock att bli skjutsad till stället av sin farsa.

- - -

Vidare: Dagfest '07:3 är på gång och jag har flängt ihop den hetaste flyern ever, fy fan vad nöjd jag är. Det kommer upp en länk till webversionen snart för er som ska ha en, och sen ska vi se om jag inte bekostar färg på pappersversionen också. Det blir svårt att göra den rättvisa annars.

Och på tal om supande var vi på Superdiskant på Pustervik igår, men nja, det var inte lika kul som senaste gången och jag steppade snett på foten och hade ont som ett helvete på promenaden till Majorna.


En pappa på ÅVC. Min alltså.


Farväl gamle vän (här med tyget som var för slitet).

statistik,
serier:
tot. minuter:
inget. ca 0 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
inget. ca 0 s.
  [regelverk]
taggar:
familj, inredning, supa, dagfest.